Madonna musiksamling

Jeg har været fan af Madonna i større eller mindre grad siden midten af 1980'erne, hvor jeg købte de to første plader med hende. Siden har det vekslet lidt med hvor meget jeg er gået op i hendes musik, men det hele fik et kraftigt boom i foråret 2006, hvor jeg fik fat i en ordentlig håndfuld billetter til hendes koncert i Horsens ved et lykketræf.

I forbindelse med koncerten, der var den første nogensinde i Danmark, blev det meste af hendes plader sat på tilbud på forskellige download tjenester. I denne forbindelse købte jeg det meste af mit musik med Madonna.

Jeg købte oprindeligt de første 2 album på kassettebånd da de udkom i midten af 80´erne. Resten er købt i 2006 online på blandt andet Bilka, efter de sænkede deres priser til 30,- per album i forbindelse med Madonnas koncert i Horsens.

Efter koncerten i Horsens havde Madonna hele 8 albums på Top 40 over mest solgte albums i Danmark den uge. Hun havde derudover 6 andre albums på Top 100.

I alt har jeg i skrivende stund 277 sange med Madonna, hvoraf nogle optræder flere steder, eksempelvis på opsamlingsalbum eller live-album. Indhold på DVD'er og musikvideoer er ikke talt med. Albums jeg mangler er bl.a. Evita samt nogle mere eller mindre uofficielle albums. Der findes tusindvis af remix og samplede versioner produceret af andre kunstnere og DJ's, men disse er jeg ikke interesseret i og har heller ikke i min samling.

Brug menuen til at bladre rundt i min Madonna musiksamling. Der er kun vist de albums jeg har, komplet med cover, bedømmelse, cover for singler og alle sangteksterne for de enkelte numre.

Min samling af musikvideoer er en special-fremstillet DVD-samling med i alt 63 musikvideoer i høj kvalitet, fordelt på 5 DVD'er. Oprindeligt kunne du her på siden se alle musikvideoerne streamet fra YouTube og stillet til rådighed af Warner, men de har valgt at trække videoerne tilbage fra YouTube.

Mit Confessions On A Dance Floor album er en speciel version der ikke kan købes i almindelige butikker, men kun gennem Madonnas officielle fanklub. Albummet indeholder to bonusnumre, Super Pop og History, der ikke findes på den normale CD.

Af koncerter eller tourneer har jeg Confessions Tour på DVD. Den indeholder den fulde 2 timers koncert uden censureringer af nogen art og er derfor noget forskellig fra den version, der er blevet vist i TV. Til denne DVD hører også en live-CD med 13 af numrene.

 

Vidste du at...

 

Mest solgts albums

 

Mest besøgte tours