Kroatien

Dette var faktisk en uplanlagt ferie vi kom på, i forbindelse med at jeg er webmaster for en forening af tidligere udsendte soldater, der har psykiske problemer. Grundet dette var det også en ferie hvor vi fik alt betalt undtagen lommepenge, så det var ikke en ekstra udgift for os.

Turen var med bus hele vejen til Topusko (med en overnatning i det sydlige Tyskland) hvor vi boede på det hotel, hvor jeg også boede da jeg selv var udstationeret i området som FN-soldat i 1993. Det var en spændende tur, men en anelse præget af, at Inger og jeg få år inden havde været på næsten samme tur. Derudover var den lidt præget af at være en grupperejse, hvor der var mange arrangerede ture rundt i området. Det var dog spændende alligevel specielt for mig, da jeg fik genset alt det, vi ikke nåede under ferie i 2001.

Hele turen varede i 9 dage inklusiv i alt 4 dage til transport. De 3 af dagene blev brugt på at køre rundt i det gamle Sektor Nord område. Dertil en dag hvor Inger og jeg bare slappede af i Topusko og slutteligt en tur ned til den store og imponerende nationalpark, Plitvice.

Fakta

Periode 2005
Varighed 9 dage
Afstand 1.290 km
Pris 2.000 kr
Nutidspris 2.418 kr
Personer 2

Lande

Tyskland
Østrig
Slovenien
Kroatien

Besøgte steder

GPS liste